Majlis Kepimpinan Utama GMUKM

Kompilasi Kejayaan Manifesto

Provinsi Ungu [Versi Online]

Saturday, January 10, 2009

ASPIRASI MENGGELABAH!!!"Salam, mohon bantuan felo JAKSA n jentera ASPIRASI memantau keluar masuk pelajar luar di blok masing2. Kempen agresif GM akan bermula malam ini sehingga subuh. Larangan masuk kolej selepas jam 10 masih berkuatkuasa walaupun semasa kempen. Malah Tatacara Pilihanraya Perkara 39(2) berkaitan perhimpunan melarang kempen di bilik pelajar di kolej. Sebarang maklumat dari kolej tuan mohon disalurkan kepada saya untuk disebarkan kepada kolej lain"

Semalam, beberapa felo, JAKSA dan jentera ASPIRASI menerima sms memohon bantuan untuk memantau kolej masing-masing untuk berjaga-jaga terhadap kempen GABUNGAN MAHASISWA yang mereka jangkakan berlangsung pada malam tadi.
Ini jelas membuktikan bahawasanya pihak ASPIRASI kini begitu gelabah terhadap gelombang yang telah dibangkitkan oleh GABUNGAN MAHASISWA.
Ini juga menunjukkan bahawa Aspirasi sangat takut dan tidak yakin dengan kemampuan mereka sendiri untuk bertanding dalam PRK kali ini apatah lagi untuk berdepan dengan pihak lawan mereka iaitu GMUKM. Mereka juga takut kehilangan sokongan atau undian dan disebabkan itulah mereka berusaha untuk menyekat sebarang kempen atau pengaruh yang dilakukan oleh GMUKM. Tambahan lagi apabila mereka telah menerima tamparan hebat dimana 3 kerusi diwakili calon GMUKM telah menang tanpa bertanding.

MAHASISWA sekalian, bebaskan diri anda daripada cengkaman penjajahan minda dan ugutan yang tidak bermoral ini. BUKTIKAN ANDA ADALAH MAHASISWA YANG MAMPU untuk menentukan siapakah pemimpin anda dan siapakah yang layak untuk menjadi wakil suara MAHASISWA yang akan dibawa ke pihak atasan.

0 comments:

Post a Comment

tvGMUKM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Hashtag

#Hashtag

Moving Forward

Wajib Muat Turun !