Majlis Kepimpinan Utama GMUKM

Kompilasi Kejayaan Manifesto

Provinsi Ungu [Versi Online]

Monday, September 14, 2009

GMUKM: Salam Hari Kemenangan


Beberapa hari lagi umat Islam bakal meraikan hari kemenangan setelah berpuasa selama sebulan. Bagi sisa-sisa Ramadhan yang masih berbaki ini, mereka diingatkan untuk merebut fadhilat dan ganjaran lailatul qadar,tingkatkan amalan dan menjauhi perbuatan maksiat supaya 1 syawal nanti dapat melahirkan insan yang baru dalam segala aspek. 

"Saya  menyeru agar kita sama-sama menggunakan masa yang suntuk ini untuk mengisi masa dengan perkara bermanfaat, mencari erti ramadhan sebenar supaya mendapat kemenangan yang amat bermakna di bulan Syawal yang bakal kunjung tiba. Pasakkan segalanya kerna Allah, pasti ada nilai di sisiNya"- Mohd Idris Mohd Yusoff, MPP Fakulti FPI

Salam Kemenangan diucapkan ikhlas dari Gabungan Mahasiswa UKM (GMUKM)

9 comments:

Anonymous said...

ye, time kaseh jgk atas kad raya yg pihak GM berikan... kertas colour siap laminate lg... 1 kad raya tu lam RM2 kot kos dier... tp, mane dpt duit bebanyak tu? ader sponsor mane2 ke?

Anonymous said...

insyaAllah ada insan yg ikhlas keranaNya yang bagi..
selagi perjuangan yang dibawa betul ada insan yang akan membantu
salam syawal

Anonymous said...

rasanya segala sponser adalah daripada kutipan ahli sendiri. susah senang bersama demi menegakkan keadilan dan tumbangkan kebatilan.

bukan Anonymous said...

salam aidilfitri...

dorg ni xperlu tunggu sponsor baru nk wat keje...
hulur duit sndiri je...

Anonymous said...

lawak la jawapan korang...kalau pakatan rakyat bagi mana ada ikhlas..ada agenda tersembunyi tu...UKM pun bagi kad raye pakai email...

Anonymous said...

pelik la..gm buat baik pn korg marah..aku tau dorg kuar duit sendiri..aku pernah nmpak dorg kmpul2 duit sesama sndiri..sumpah..xtipu..ahli yg manggerakkn rmai..smue snggup b'korban..duit mpp dorg yg dpt duk kolej free smue salur tuk grak keje gm..t'haru n bngga aku dgn gm..confirm aku vote gm prk ni..

Anonymous said...

apsal la korang ni...ak nengok gm ni ok je..tak la macam aspirasi..tak islamik langsung..hiburan pun melampau...kita ni hidup sementara..walaupun ak ni agak sosial tapi ak stay rindukan syiar islam...ye la mati bila2 je..kpd smua ahli gm..truskan lah usaha anda...dekatilah mahasisiwa dengan penuh berhemah...

Music Vevo said...

http://www.halloweenday.net/

Music Vevo said...

http://facebookjokesindia.blogspot.in/

Post a Comment

tvGMUKM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Hashtag

#Hashtag

Moving Forward

Wajib Muat Turun !