Majlis Kepimpinan Utama GMUKM

Kompilasi Kejayaan Manifesto

Provinsi Ungu [Versi Online]

Tuesday, June 9, 2009

Tiada Lagi Politik Perkauman dan Politik Peribadi Yang Sempit

Ramai yang mengadu dan kecewa kerana blog GMUKM gagal dibuka selama hampir seminggu. Tidak kurang ada yang melatah sehingga menyebarkan khabar angin bahawa GMUKM telah dibubarkan. Pelbagai spekulasi dibuat bagi merumuskan sebab kenapa blog GMUKM ini ditutup. Namun, semua khabar angin itu meleset, dan ramai yang kemabli ceria apabila Editor gmukm.blog kembali membuka blog ini untuk tatapan umum.
classTerlebih dahulu, gmukm.blog ingin memohon maaf di atas perkara-perkara yang telah berlaku sebelum ini terutamanya penutupan sementara blog ini. Editor gmukm.blog mendapati beberapa rombakan dan perubahan perlu dilakukan ke atas laman blog ini supaya rupa dan isinya boleh diterima ramai.


Kami sangat-sangat mengalukan pandangan dan cadangan daripada teman-teman Mahasiswa supaya laman maya ini dapat disuburkan dengan perbincangan yang menarik, berfaedah dan dapat menyuburkan budaya keintelektualan serta pembudayaan Ilmu di kalangan Mahasiswa.


Ruang untuk berkomentar dibuka dengan seluas-luasnya kepada mana-mana individu ataupun persatuan untuk memberikan komentar anda. Mahasiswa perlu menghargai masa dan peluang berada di alam kampus ini dengan menghayati peranan juga tanggungjawab untuk mempersiapkan diri menggalas beban memimpin negara pada masa akan datang.


Kita perlu mencabar segala potensi yang ada pada diri kita. Menggilap segala bakat yang terpendam dalam diri kita, juga mengeluarkan segala idea dan pemikiran. Kita perlu buktikan pada dunia bahawa kita, Mahasiswa Malaysia juga punya wawasan. Kita punya azam dan cita-cita. Kita juga mampu mencipta perubahan.


"Mengilhamkan Harapan Mencipta Masa Depan"

0 comments:

Post a Comment

tvGMUKM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Hashtag

#Hashtag

Moving Forward

Wajib Muat Turun !