Majlis Kepimpinan Utama GMUKM

Kompilasi Kejayaan Manifesto

Provinsi Ungu [Versi Online]

Friday, October 9, 2009

GMUKM anjur aktiviti riadah

BANGI,  9 Oktober 5.45pm |  Penyokong GMUKM telah berhimpun di Stadium UKM petang semalam untuk bersenam bersama-sama bersempena Hari Ungu pada setiap hari khamis. Saudara Zulqarnain, duta GMUKM Kolej Ibu Zain telah memimpin senamrobik pada petang itu.

Mohd Nazri Tahir daripada Fakulti Pengajian Islam yang merupakan SUK kepada MPP FPI iaitu saudara Mohd Idris Mohd Yusoff  menyatakan rasa gembira kerana masih ramai yang sanggup turun pada petang itu walaupun dalam kesibukan,  tambahan pula mahasiswa/i UKM bakal menghadapi peperiksaan akhir tidak lama lagi.



Saudara Zulqarnain mengetuai senamrobik

Siswi yang hadir

“Suasana petang yang damai memang cukup asyik untuk melapangkan fikiran setelah letih melalui kehidupan di kampus. Saya berharap aktiviti seperti ini dapat diteruskan,” kata saudari Jawahir, siswi dari FSSK. Beliau melahirkan kenyataannya yang akan sentiasa menyokong GMUKM.

Terdahulu, GMUKM telah banyak menganjurkan pelbagai aktiviti  selain Hari Ungu seperti Dialog bersama MPP Mahasiswa, Kempen Kesedaran Wabak H1N1,  pengedaran buah kurma, mahupun kad raya. Terdapat juga pelbagai program keintelektualan yang dianjurkan oleh MPP Mahasiswa.


17 comments:

Anonymous said...

mane gmbr bdak lelaki??
skit je nampak??

Hari Pink said...

tahniah Gmukm
sebab apa..??
mengambil dari komen terdahulu.

dgn memakai seluar track dan juga kasut.
ada la kemajuan sikit.
sikit je la.

tapi daku melihat sikit je laki hari itu.
mungkin semua sibuk kn...
paham.....

Anonymous said...

kalu berani jom jog kat tasik kejut...

draker said...

bila nak bg bj gm percuma lak..

Anonymous said...

semua nak percuma..kalau nak, beli la..dah biasa sangat kut semua percuma...

Anonymous said...

gm ni mcm budak2 la..profesional la sikit..korg ni xda aktiviti berintelek ke?

Hamba Allah said...

wahai Hamba Allah yang kerjanya mengupdate blog GM nih..tlonglah!saya merayu!Allah kurniakan akal utk kita berfikir.Jgn buka peluang kpd org len utk sebar fitnah kpd kita..Tolonglah bunag segala komen yg boleh membawa fitnah ini.Tlonglah! especially ad iblis bertopengkan manusia yg buat link ke You tube yg membawa kpd fitnah trhadap org Islam.malunye weih!! Tlonglah buang!!Bukannye kite x de kudrat!Jgn lak satu ari nanti, blog ni jd blog yg boleh link manusia seluruh dunia ke web yg LUCAH!Antum sumer ada akal,fikirlah.jngn blog ni jd fitnah tebesr bg umat Islam seluruh dunia!

draker said...

dah korang selalu bg percuma kan

sarah said...

Bersatu Berubah!!

Anonymous said...

BANYAK GILER KALI NI....

MMG GILER R.....

Anonymous said...

tahniah GMUKM kerana berjaya mengumpulkan 1000 org mahasiswa/i utk senamrobik tu

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lunas Harapan said...

PROGRAM LUNAS HARAPAN
CARA EFEKTIF LUNASKAN HUTANG PTPTN. INSYAALLAH BOLEH LUNASKAN BERAPA PUN HUTANG ANDA.
ELAKKAN DIRI, TEMAN, ANAK, SAUDARA MARA & JIRAN TETANGGA ANDA DARI TINDAKAN UNDANG-UNDANG.

TAKLIMAT
SETIAP SELASA & RABU JAM 8.30 MALAM.
JUMAAT & SABTU JAM 3.30 PETANG.

BERTEMPAT DI PEJABAT NPL CONSULTANT SB,
4-5 JALAN USJ 9/5T, SUBANG JAYA BUSINESS CENTRE.
47620, SUBANG JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN.
(DEPAN BALAI POLIS USJ 8)

MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI :
AZMI - 012 939 8186
WANI - 012 216 8151
SALMI - 019 316 2631

Anonymous said...

alamak...korang aspirasi kan dh bg buku aspirasi kat sume student UKM...gune duit sape lak tuuh...muke korang mencapap kat buku tu tak hbis2 ok plak...mmg tak adil laah korang niih,GMUKM buat sume salah..korang bleh je plak...zalim betul

dak Firstyear FST said...

aspirasi wat aktiviti ntah pape, hiburan sane sini kire berintelek la ye? GM wat riadhah x berintelek lak.. pelik la penyokong tegar aspirasi ni.. pi la dok muhasabah dri.. saya baru first year, nak sokong aspirasi pn x lalu sbb nampak sgt kepincangannyer.. sbb saya mahasiswa yang dapat bezakan mana baik mana x tok kemenangan Islam.. alahai aspirasi.. jd patung universiti.. =(

Hari Pink said...

ala..sembang kencang.
jumpak orang bercium...
xde brani nk tegurnye...huh

Adeq said...

HARI PINK..
siapa kata??
anda berbuat juga kah..
lihat dahulu diri..
mana tahu mungkin ada yang menegur..
Paling kurang ada sifat benci..
berbanding mereka yang x ada rasa apa pun..
lagi masalah kawan..
masalah hati..
tahniah buat gmukm..
Aktiviti untuk jasadiah..
sangat3 dituntut..
Bukan goyang sana sini..menggalakkan pergaulan bebas..
rosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ~

_Biar amal berbicara_

Post a Comment

tvGMUKM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Hashtag

#Hashtag

Moving Forward

Wajib Muat Turun !