Majlis Kepimpinan Utama GMUKM

Kompilasi Kejayaan Manifesto

Provinsi Ungu [Versi Online]

Tuesday, August 10, 2010

Selamat Menyambut Al-MubarakGabungan Mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia (GMUKM) dengan berbesar hati mengucapkan tahniah dan selamat menyambut bulan Ramadha al-Mubarak. GMUKM optimis akan kehadiran bulan yang mulia ini akan meningkatkan lagi iltizam para mahasiswa untuk belajar dan terus belajar demi memperoleh secebis ilmu dari varsiti tercinta kita ini.

Di peringkat Gabungan Mahasiswa, kita juga meletakkan sasaran agar bulan penuh barakah ini akan memberikan peluang yang sama adil kepada semua umat Islam amnya, dan para mahasiswa khususnya untuk sama-sama meningkatkan amal ibadat dan pengabdian diri kepada Maha Pencipta.

Juga kepada mahasiswa bukan Islam, Gabungan Mahasiswa juga menganjur dan mengajak para mahasiswa sekalian untuk turut serta bersama-sama rakan-rakan Muslim untuk cakna perihal bulan Ramadhan ini dengan sekurang-kurangnya mengambil tahu apakah pengisian sebenar dan hikmat yang bakal diperoleh dalam bulan mulia ini.

Akhir kalam, Gabungan Mahasiswa menyeru semua mahasiswa untuk terus bersama-sama Gabungan Mahasiswa dan 'front' yang ada di dalamnya seperti MAMPU, KAMI, AKSIS, GMLN dan lain-lain demi merealisasi falsafah varsiti yang kita cintai ini.

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK 1431H


Ber-GM Lebih Baik !

0 comments:

Post a Comment

tvGMUKM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Hashtag

#Hashtag

Moving Forward

Wajib Muat Turun !