Majlis Kepimpinan Utama GMUKM

Kompilasi Kejayaan Manifesto

Provinsi Ungu [Versi Online]

Monday, January 2, 2012

MPP GMUKM ucap selamat mengulangkaji


Minggu-minggu terakhir bagi tahun 2011 menjadi saat-saat getir,buat mahasiswa UKM yang bakal menjalani peperiksaan akhir semester 1, 2011-2012 .

Presiden Persatuan Mahasiswa UKM (PMUKM, LT M Ahmad Muzzammil Muhd Hairi dalam status terkini beliau di dalam laman sosial Facebook mengucapkan,
Salam mahabbah PMUKM. kepada semua rakan-rakan mahasiswa UKM khususnya dan Malaysia amnya, selamat menempuhi peperiksaan akhir semester 1 2011/12 yang akan kita hadapi pada 3/1/2012 hingga 20/1/2012. Manfaatkan masa minggu study week untuk kita mengulangkaji pelajaran dan membuat latih tubi sebagai persediaan menghadapi peperiksaan. Mintalah restu dari kedua ibu bapa kita moga2 diberikan kekuatan dan semangat dalam menjwab peperiksaan nanti. Teruskan mencapai legasi kecemerlangan di pembukitan ilmu di UKM ini. DOA +USAHA + IKHLAS + TAWAKAL = INSYAALLAH KEJAYAAN DI DUNIA DAN AKHIRAT. "BERSAMA MAHASISWA MEREALISASI VARSITI"
Ahli-ahli Majlis Perwakilan Pelajar Gabungan Mahasiswa (MPP-GM) masing-masing turut mengemaskini status Facebook mereka dengan ucapan selamat belajar dan mengulangkaji pelajaran buat seluruh mahasiswa UKM yang kini dalam fasa minggu mengulangkaji pelajaran (study week).

0 comments:

Post a Comment

tvGMUKM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Hashtag

#Hashtag

Moving Forward

Wajib Muat Turun !