Majlis Kepimpinan Utama GMUKM

Kompilasi Kejayaan Manifesto

Provinsi Ungu [Versi Online]

Friday, July 30, 2010

2S - Pemeriksaan Motor Percuma!Gabungan Mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia terus cakna dengan isu keselamatan para mahasiswa UKM. Terkini, program pemeriksaan motorsikal secara percuma telah diadakan tempat letak motorsikal Fakulti Pengajian Islam berhampiran bulatan utama UKM.

Program yang bermula dari pukul 5.30 petang ini mendapat sambutan yang hangat daripada mahasiswa-mahasiswa yang ingin pulang ke kampung untuk bercuti hujung minggu. Dua orang mekanik telah dijemput khas untuk melakukan pemeriksaan secara percuma yang julung-julung kalinya diadakan.

 
Untuk rekod, program pemeriksaan motor ini merupakan program terakhir bagi Kempen Selamat & Sihat anjuran Gabungan Mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia (GMUKM) yang diadakan sempena Minggu Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (MKKP) UKM 2010. Program yang bertemakan 'Ber-GM Selamat & Sihat' sepanjang minggu ini nyata berjaya menarik ramai mahasiswa untuk lebih mengutamakan keselamatan & kesihatan dalam konteks para mahasiswa UKM.
Mekanik-mekanik yang dijemput khas 
 

Ber-GM Selamat & Sihat !

0 comments:

Post a Comment

tvGMUKM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Hashtag

#Hashtag

Moving Forward

Wajib Muat Turun !